Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων για τον Πέτρο Φιλιππίδη και «παγίδευσε» τη δημοσιογράφο

20:40 - 09/12/2021

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Πάρτι Γενεθλίων», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Πέμπτης (09/12). «Δεν έχω καμία εξουσία, αλλά επειδή όλοι μας είμαστε άνθρωποι οφείλουμε όταν ξεπεράσουμε ένα δικό μας προσωπικό όριο να ζητήσουμε συγγνώμη» απάντησε ο ηθοποιός σε ερώτηση αν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ την όποια εξουσία έχει. Η δημοσιογράφος ζήτησε από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να κάνει ένα σχόλιο για το ελληνικό metoo. «Έχουμε Δημοκρατία. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε. Δεν είμαι υπέρ του φανατισμού. Δεν είμαι υπέρ πραγμάτων που σε κάνουν και χάνεις τη λογική σου και το λόγο σου. Σε οποιαδήποτε επίπεδο» σχολίασε ο ηθο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/11/2024

Συνελήφθη 70χρονος στην Αίγινα που βιντεοσκοπούσε ανήλικους σε πλοίο

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!