Λευτέρης Πανταζής: Κατέρρευσε μιλώντας για την Κόνι Μεταξά – «Θέλαμε να το ρίξουμε»

18:14 - 09/12/2021

Ο Λευτέρης Πανταζής θα ανοίξει την καρδιά του λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή «Ανοιχτά» με To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: Κατέρρευσε μιλώντας για την Κόνι Μεταξά – «Θέλαμε να το ρίξουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πανταζής: Δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη συνάντηση με τους γονείς της Ζώζας και είπαμε να το ρίξουμε

Στιγμές συγκίνησης έζησε το πλατό του «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια που φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης (09/12) τον Λευτέρη Πανταζή. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Ζώζα Μεταξά και πώς ήρθε στον κόσμο η κόρη του, Κόνι, ο δημοφιλής τραγουδιστής κατέρρευσε περιγράφοντας τις στιγμές εκείνες. Σε εκείνο, λοιπόν, το σημείο διηγήθηκε την άγνωστη ιστορία της γέννησης της κόρης του, που παραλίγο να μη γεννηθεί καν. «Ήταν τύχη που ήρθε η Κόνι. Γνωρίστηκα με τη Ζώζα μια βραδιά στο Μερσέντες. Είδα έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Πιτσιρίκα. Ήπια ένα ουίσκι και ήμουν τελειωμένος και την έβλεπα ακόμα πιο όμορφη. Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες έρχεται σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Λύγισε» ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την Κόνι Μεταξά – «Της τραγουδούσα συνέχεια και νόμιζα ότι με ακούει»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό της κόρης του στη ζωή του και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Το άρθρο «Λύγισε» ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την Κόνι Μεταξά – «Της τραγουδούσα συνέχεια και νόμιζα ότι με ακούει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου: «Υπάρχουν όρια, εκμεταλλεύονται 2-3 ανούσιες λέξεις για τίτλους»

Γιώργος Καράμπελας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι γλυκύτατος, προφανώς δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το φιλί από τον Χρήστο Μάστορα και το αδημοσίευτο βίντεο από τις διακοπές για τα γενέθλιά του

Μυρτώ Αλικάκη: «Φταίω κι εγώ για κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχω διανύσει»

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η μητέρα μου δούλευε ως υπηρέτρια από 9 χρονών, μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο»

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο