Ένωση Κεντρώων για Βασίλη Λεβέντη: «Ευχαριστούμε το προσωπικό του Ευαγγελισμού – Εμβολιαστείτε όλοι»

14:40 - 09/12/2021

Ο Βασίλης Λεβέντης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο βγαίνοντας νικητής στην πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό και με την Ένωση Κεντρωών να εκδίδει ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρει ότι ο Βασίλης Λεβέντης θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για αποκατάσταση και φυσιοθερεπείες ενώ ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Παράλληλα η Ένωση Κεντρώων προτρέπει τον ... Περισσότερα To άρθρο Ένωση Κεντρώων για Βασίλη Λεβέντη: «Ευχαριστούμε το προσωπικό του Ευαγγελισμού – Εμβολιαστείτε όλοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένωση Κεντρώων για Βασίλη Λεβέντη: «Ευχαριστούμε το προσωπικό του Ευαγγελισμού - Εμβολιαστείτε όλοι»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δραματική πτώση 40% στην τιμή του φυσικού αερίου μέσα σε δύο μήνες

Πόσο συχνά πρέπει να λουζόμαστε, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών

Χρήστος Σπανός: «Τον είδα και πήρα την εκδίκησή μου, ίσα που τον αναγνώρισα»

Το προφίλ του Έλληνα ιδιοκτήτη: Παλιά σπίτια, μικρή περιουσία, μεγάλες ανισότητες

Αίγιο: Το τηλεφώνημα στην αστυνομία δυο μέρες πριν από το διπλό φονικό και τα βίαια ξεσπάσματα του 23χρονου δράστη

Θάνος Τζάνης: «Έπρεπε να χάσω τα κιλά τότε, έκανα κακό στην υγεία μου αλλά και στην εικόνα μου»