Μίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν, να μείνω ανάπηρη ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δε προχωράει η ζωή μου»
13:46 - 09/12/2021
Μπορεί να έχουν περάσει 5,5 χρόνια από τη μέρα του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του
To άρθρο Μίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν, να μείνω ανάπηρη ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δε προχωράει η ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν, να μείνω ανάπηρη ότι είμαι δολοφόνος» (video)
Μίνα Αρναούτη: Σχεδόν έξι χρόνια από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η περιπέτειά της συνεχίζεταιΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜίνα Αρναούτη: Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη και ότι είμαι δολοφόνος
«Μου γράφουν ότι είμαι δολοφόνος και να μείνω ανάπηρη» αποκαλύπτει η Μίνα Αρναούτη, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τις δυσκολίες που περνά μετά τραγικό δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΜίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος»
Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ακόμα μέσω social media μίλησε η Μίνα Αρναούτη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Το κορίτσι, […]
The post Μίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν, να μείνω ανάπηρη ότι είμαι δολοφόνος»
Μπορεί να έχουν περάσει 5,5 χρόνια από τη μέρα του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο για τη Μίνα Αρναούτη που εκείνο το βράδυ βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, η περιπέτεια συνεχίζεται. Πρόσφατα η Μίνα Αρναούτη πραγματοποίησε την 18η χειρουργική επέμβαση και μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως ακόμα ταλαιπωρείται από […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοκάρει η Μίνα Αρναούτη: «Μου έλεγαν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος»
Πριν από πέντε χρόνια ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης και από τότε είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Η Μίνα Αρναούτη μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου και αποκαλύπτει πως έχει κάνει ως τώρα 18 επεμβάσεις και έχει δεχτει μέχρι και σχόλια που της […]
The post Σοκάρει η Μίνα Αρναούτη: «Μου έλεγαν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr