Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει»
11:46 - 09/12/2021
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό κακοποίησης […]
The post Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: Έχω υπάρξει μάρτυρας σε κακοποίηση φίλης μου
Αποκάλυψε πως έχει γίνει και μάρτυρας σε σωματική κακοποίηση φίλης της και πήγε στην αστυνομία, η οποία όμως δεν έκανε τίποτα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΛουκία Πιστιόλα: «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει» (video)
«Στην αστυνομία που κατήγγειλα το γεγονός, οι αστυνομικοί ζητούσαν αποδείξεις, αδιαφορούσαν και ειρωνευόντουσαν», λέει η Λουκία Πιστιόλα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκάρει η Λουκία Πιστιόλα για την κακοποίηση φίλη της: Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει
Ένα περιστατικό κακοποίησης φίλης της περιέγραψε η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, το οποίο μάλιστα ήταν τόσο σοβαρό, που χρειάστηκε, όπως λέει, να μπει στη μέση «για να μην τη σκοτώσει». «Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδελφικής μου φίλης, μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Τη χτύπησε» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». «Στην αστυνομία που κατήγγειλα το γεγονός, οι αστυνομικοί ζητούσαν αποδείξεις, αντί να υπάρξει ένα σύστημα προστασίας. Υπήρχε στη μέση και ένα παιδί και οι αστυνομικοί αδιαφορούσαν και ειρωνευόντουσαν τη φίλη μου και αναρωτιούνταν δήθεν “τι του έκανε και τη χτύπησε”».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοκάρει η Λουκία Πιστιόλα – «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει»
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό κακοποίησης φίλης της. «Δεν έχω παρακολουθήσει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα – «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει»
Διαβάστε το στο spoilers