Φάνης Μουρατίδης: Είναι συγκινητικό να παίζω με την Χάρις Αλεξίου – παίζει την πεθερά μου

11:00 - 09/12/2021

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στον Κώστα Τσουρό στο θέατρο Ακροπόλ όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στην παράσταση του «Κουρέα της Σεβίλλης».Ο Φάνης Μουρατίδης έχει τη βάση του αυτή την εποχή στο θέατρο Ακροπόλ όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση του «Κουρέα της Σεβίλλης» μαζί με τον φίλο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία της έμπειρης Σοφίας Σπυράτου. Εκεί τον συνάντησε ο Κώστας Τσουρός για μια συνέντευξη για το «Mega Καλημέρα». Μοιραία η συζήτηση οδηγήθηκε στην συνεργασία του ηθοποιού με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του. Πως είναι η συνύπαρξη των δύο εκτός σκηνής. «Ο Βασίλης είναι πιο τσαχπίνης. Εγώ είμαι πιο βαριά σχολή. Έχω κι εγώ χιούμορ αλλά αυτός είναι τσαχπινογαργαλ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του, που πέθανε σαν σήμερα

«Θα σας φανεί απίστευτο αλλά δεν έχει περάσει ούτε μία ολόκληρη μέρα χωρίς να την έχω σκεφθεί έστω και λίγο!», τόνισε ο υπουργός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άδωνις Γεωργιάδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα του που πέθανε σαν σήμερα

Το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη στη μητέρα του για όσα έκανε για εκείνον και τα αδέρφια του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά