«Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης»
10:36 - 09/12/2021
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Φάνης Μουρατίδης. Ο γνωστός […]
The post «Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάνης Mουρατίδης: «Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης»
O Φάνης Mουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αγάπη...
Διαβάστε το στο ZouglaΦάνης Mουρατίδης: «Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης»
O Φάνης Mουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη θρησκεία, την οικογένειά του και τα δημοσιεύματα...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης»
«Μετά έμαθαν ποιος είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος». Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Φάνης Μουρατίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για την εκκλησία, την οικογένειά του, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει. Αποκάλυψε, επίσης, πως κάποτε για […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Φάνης Μουρατίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνω στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης»
Διαβάστε το στο spoilers