Η Τάνια Τρύπη υιοθέτησε το κουτάβι που είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση στην Αλεξανδρούπολη

09:38 - 09/12/2021

Η Τάνια Τρύπη υιοθέτησε το κουτάβι που είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση στην Αλεξανδρούπολη  Φρίκη και αποτροπιασμό είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένα κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ΄εξακολούθηση από άγνωστο δράστη. Σε κεντρικό σημείο της Αλεξανδρούπολης είχε βρεθεί σκυλί το οποίο ήταν βάναυσα κακοποιημένο. Η Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου, πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είχε καταγγείλει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Από την ηθοποιό Τάνια Τρύπη υιοθετήθηκε το κουτάβι που κακοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης στο κουτάβι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάνια Τρύπη: Υιοθέτησε το κουτάβι που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην Αλεξανδρούπολη

Η είδηση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Άγνωστος βασάνισε κακοποίησε και βίασε κουτάβι κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη. Το κουτάβι περιέθαλψε η φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης». Η Τάνια Τρύπη που είχε συγκλονιστεί από αυτή την βαρβαρότητα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να υιοθετήσει το φοβισμένο και βασανισμένο... The post Τάνια Τρύπη: Υιοθέτησε το κουτάβι που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην Αλεξανδρούπολη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Από την ηθοποιό Τάνια Τρύπη υιοθετήθηκε το κουτάβι που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση στην Αλεξανδρούπολη

Την ζεστασιά και τη θαλπωρή στην αγκαλιά της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη βρήκε το κουτάβι που είχε εντοπιστεί κακοποιημένο, βασανισμένο και... The post Από την ηθοποιό Τάνια Τρύπη υιοθετήθηκε το κουτάβι που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση στην Αλεξανδρούπολη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή