Κάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια»
08:46 - 09/12/2021
Για το “σκοτεινό τούνελ” της κατάθλιψης, στο οποίο βρέθηκε κάποτε, μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η […]
The post Κάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη: Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης και ζήτησα ιατρική βοήθεια (Βίντεο)
«Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου» εκμυστηρεύτηκε η μεγάλη πρωταγωνίστρια Κάτια Δανδουλάκη.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια»
Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη. «Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί...
Διαβάστε το στο ZouglaΚάτια Δανδουλάκη: Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια
Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάθλιψη όπου όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να πάρει φάρμακα για να την αντιμετωπίσει. «Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια Δανδουλάκη είπε στη συνέχεια: «Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια»
Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Κάτια Ανδρουλάκη, η οποία μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη.
«Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια»
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν πάλευε με
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα ιατρική βοήθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα βοήθεια ψυχιάτρου» (Video)
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια
Διαβάστε το στο topontiki.grKάτια Δανδουλάκη: «Έχω περάσει μεγάλη κρίση κατάθλιψης. Ζήτησα ιατρική βοήθεια»
Την Τετάρτη η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στο Θέατρο Δανδουλάκη και στην παρουσίαση του βιβλίου των Λένας Μαντά και Κλαίρης Θεοδώρου με τον τίτλο «Γυναικεία υπόθεση». Η ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους και για την περίοδο της κατάθλιψης. »Έχω περάσει μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης. Ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου αλλά έκανα και συνεδρίες αυτογνωσίας. Και με τη βοήθεια αυτών […]
The post Kάτια Δανδουλάκη: «Έχω περάσει μεγάλη κρίση κατάθλιψης. Ζήτησα ιατρική βοήθεια» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr