Κώστας Μαρτάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ένιωθα ότι στην συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είμαι αυτό που θέλω»

00:56 - 09/12/2021

Ο Κώστας Μαρτάκης κάθισε στον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον λόγο που […] The post Κώστας Μαρτάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ένιωθα ότι στην συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είμαι αυτό που θέλω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κώστας Μαρτάκης για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It: «Δεν ήταν αυτό που ήθελα – Ένιωθα ότι δεν θα είμαι αυτό που θέλω»

Στον καναπέ του The 2night Show κάθισε ο Κώστας Μαρτάκης, μιλώντας για πολλά θέματα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην πρόταση που δεν αποδέχτηκε να είναι στην ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it. «Δεν είχαμε συζητήσει ακριβώς να είμαι εκεί. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε με την... The post Ο Κώστας Μαρτάκης για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It: «Δεν ήταν αυτό που ήθελα – Ένιωθα ότι δεν θα είμαι αυτό που θέλω» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαρτάκης για Μαλέσκου: "Ένιωθα ότι στην συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είμαι αυτό που θέλω"

"Γενικά με το ΣΚΑΙ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα projects και θα δούμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»