Γωγώ Τσαμπά στο Καλό Μεσημεράκι: Η πρόταση από τη Φάρμα, η απώλεια κιλών και τα προβλήματα υγείας

17:40 - 08/12/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου η Γωγώ Τσαμπά. To άρθρο Γωγώ Τσαμπά στο Καλό Μεσημεράκι: Η πρόταση από τη Φάρμα, η απώλεια κιλών και τα προβλήματα υγείας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Τσαμπά στο Καλό Μεσημεράκι: Η πρόταση από τη Φάρμα, η απώλεια κιλών και τα προβλήματα υγείας

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γωγώ Τσαμπά: Δέχτηκα πρόταση για τη Φάρμα – Στο Survivor θα πήγαινα, αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας

Την δημοφιλή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι που μίλησε μεταξύ άλλων για τα ριάλιτι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου η Γωγώ Τσαμπά. H Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη μεγάλη απώλεια κιλών, στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει στη «Φάρμα» αλλά και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Για την απώλεια κιλών «Στην καραντίνα εκεί που περπατούσα ένα μεσημέρι λέω δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»