Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της ζήτησαν τον λόγο μετά την καταγγελία για bullying σε σχολείο της Κρήτης

15:14 - 08/12/2021

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο θέμα που βγήκε στην επιφάνεια το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από καταγγελία που έκανε η […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της ζήτησαν τον λόγο μετά την καταγγελία για bullying σε σχολείο της Κρήτης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανε δημόσια καταγγελία πως ο αδελφός της δέχεται bullying στο σχολείο και προκλήθηκαν αντιδράσεις

Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Τετάρτης (08/12) και προχώρησε σε δημόσια καταγγελία σχετικά με το bullying που φέρεται να δέχεται ο μικρότερος της αδερφός της στο σχολείο που πηγαίνει. Μετά από όσα κατήγγειλε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, το μοντέλο, φαίνεται πως δημιουργήθηκαν αντιδράσεις. Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε μεταξύ άλλων στον «αέρα» της εκπομπής»: «Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της ζήτησαν τον λόγο μετά την καταγγελία για bullying σε σχολείο της Κρήτης

“Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε», αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο θέμα που βγήκε στην επιφάνεια το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από καταγγελία που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή Love It. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως ο αδερφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»