Γιώργος Θεοφάνους: Υπέκυψα σε μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα τραγούδι

14:28 - 08/12/2021

Γιατί εμφανίστηκε μετανιωμένος ο Γιώργος Θεοφάνους και τι ανέφερε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το επερχόμενο X-Factor; The post Γιώργος Θεοφάνους: Υπέκυψα σε μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα τραγούδι appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους – Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό πόσο και το μετάνιωσα

O τραγουδοποιός μίλησε για μια συνεργασία που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό και το μετάνιωσα, ένιωθα ότι εξαγοράστηκα

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Πρωϊνό» την Τετάρτη (08/12) ο Γιώργος Θεοφάνους όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρηματικά ποσά που εισπράττει από τα δικαιώματα των τραγουδιών που έχει γράψει, αλλά και την συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο. Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», λοιπόν, ο γνωστός συνθέτης αρχικά αναφέρθηκε στον τραγουδιστή και τόνισε πόσο πολύ θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του: «Με τον Γιάννη Πάριο έχω μεγάλο απωθημένο. Ένα τραγούδι κυκλοφορήσαμε όλο κι όλο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο και θα έπρεπε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω. Είναι ο Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω. Βεβαίως, το έχω μετανιώσει». Στη συνέχεια μίλησε για τα χρήματα που λαμβάνει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται