Δ.Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου και του πετάνε πέτρες»

13:58 - 08/12/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της αποκάλυψε ένα περιστατικό σχετικά με τον ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος δέχεται bullying από τους συμμαθητές του στο σχολείο. Καλεσμένη σε εκπομπή η γνωστή influencer εξήγησε πως ο αδελφός της δέχεται τόσο σωματική όσο και λεκτική βία σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να μη θέλει καν να πηγαίνει στο σχολείο του. «Θέλω να μιλήσω για ένα περιστατικό δικό μου. Έχω έναν αδερφό από διαφορετικό πατέρα. Πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη και από τότε το παιδί δέχεται πολύ άσχημη σωματική και λεκτική βία. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πως έχει καθυστέρηση», δήλωσε αρχικά. Στην συνέχεια, εξήγησε πως πρόσφατα είδε ένα βίντεο στο Instagram, όπου κάποια

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις