Δήμητρα Αλεξανδράκη -« Ο ετεροθαλής αδερφός μου δέχεται λεκτική βία από άλλα παιδιά»

13:32 - 08/12/2021

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σοκάρει με τις ανατριχιαστικές περιγραφές της με την βία που δέχεται ο αδερφός της

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο ετεροθαλής αδερφός μου δέχεται λεκτική βία από άλλα παιδιά

Το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Love It που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου και έκανε μια αποκάλυψη που συγκλόνισε όσους βρίσκονταν στο πάνελ. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μεταξύ άλλων περιέγραψε, με λεπτομέρειες που σοκάρουν, ότι ο ετεροθαλής αδερφός δέχεται λεκτική και σωματική βία στο σχολείο του, σε χωριό της Κρήτης. «Θέλω να μιλήσω ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο ετεροθαλής αδερφός μου δέχεται λεκτική βία από άλλα παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Κυβερνοασφάλεια: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις υπηρεσίες των χάκερ τρομάζει τις επιχειρήσεις

ΗΠΑ: Μάρτυρας κατέθεσε πως ο εκλεκτός του Τραμπ για Γενικός Εισαγγελέας έχει κάνει σεξ με ανήλικο

Λίβανος: Ξεκληρίστηκε πολυμελής οικογένεια σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε χωριό

Μεξικό: Ο αγώνας της κατά της ατιμωρησίας για τις γυναικοκτονίες την οδήγησε ως τον ΟΗΕ

Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν συλληφθέντες των μετεκλογικών επεισοδίων μέχρι τη δίκη

IBM: Επιχειρηματικές επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη με γνώμονα τα κριτήρια ESG