Δημήτρης Μακαλιάς: «Λύγισε» στον αέρα του Open με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή

12:24 - 08/12/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια θα είναι αυτή την Πέμπτη ο Λευτέρης Πανταζής. Σήμερα προβλήθηκε ένα μικρό […] The post Δημήτρης Μακαλιάς: «Λύγισε» στον αέρα του Open με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μακαλιάς: «Έσπασε» στον αέρα του Open με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή (vid)

Σήμερα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, όπου είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή να “λυγίζει” αναφερόμενος στη Ζώζα Μεταξά και την κόρη του, Κόνι Μεταξά. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μάλιστα, ακούγοντας όσα έλεγε ο Λεπά, δεν άντεξε και συγκινήθηκε. «Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Μακαλιάς: «Λύγισε» στον αέρα του Open με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή

Συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Ανοιχτά». Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια θα είναι αυτή την Πέμπτη ο Λευτέρης Πανταζής. Σήμερα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, όπου είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή να “λυγίζει” αναφερόμενος στη Ζώζα Μεταξά και την κόρη του, Κόνι Μεταξά. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μάλιστα, ακούγοντας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

Λάκης Λαζόπουλος: «Θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα χωράει σε ένα πούλμαν»

Αντώνης Καλομοιράκης: «Όταν γυρίζαμε το τραγούδι «Amber Alert» έμαθα ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή»

Ματίνα Παγώνη για Ανθή Βούλγαρη: «Ήξερα για την εγκυμοσύνη από την αρχή, ήμουν η πρώτη που το συζήτησε»

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε στην παραλία: «Κουράστηκα! Ψηφίστε τα και κανονίστε τα, όπως θέλετε»

Ο Χρήστος Θηβαίος σόκαρε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: «Γέμισα τη μπανιέρα, μπήκα μέσα και έκανα προσευχή»