Ψηφιακή Εκδήλωση «Μαθαίνω για την Άνοια… Φροντίζω για τη Μνήμη μου»

11:22 - 08/12/2021

Δευτέρα, 13 Δεκ 2021 17:30Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Αιγιαλείας σε συνεργασία με το Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων και Ατόμων με Αναπηρία-Φροντίζω και το Ν.Π.Δ. Δ. του Δήμου Αιγιαλείας διοργανώνουν, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:30, Ψηφιακή Εκδήλωση με τίτλο: «Μαθαίνω για την Άνοια…Φροντίζω για τη Μνήμη μου»Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την άνοια και την νόσο Alzheimerαλλά και η παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ του Φροντίζω και του Δ. Αιγιαλείας στη...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση για την άνοια στις 9 Δεκεμβρίου

Στις 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή εκδήλωση «Μιλώντας στις οικογένειες για την κληρονομικότητα: Η Γενετική συμβουλευτική στην άνοια» Την εκδήλωση διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας