Γιάννης Φλωρινιώτης εναντίον Πηνελόπης Πιτσουλη: «Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο»
11:04 - 08/12/2021
Πυρ και μανία έγινε ο Γιάννης Φλωρινιώτης με τη συνάδελφό του, Πηνελόπη Πιτσούλη, μετά τις δηλώσεις
To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης εναντίον Πηνελόπης Πιτσουλη: «Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα «πυρά» του Γιάννη Φλωρινιώτη στην Πηνελόπη Πιτσούλη: «Είναι μια κακιά και ζηλιάρα γυναίκα»
Έξω φρενών ο τραγουδιστής μετά τα σχόλια της ηθοποιού για την παράστασή του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Φλωρινιώτης κατά Πηνελόπης Πιτσούλη: «Έκανε η μύγα κ…λο κι έχ…ε τον κόσμο όλο» – «Δεν ξέρω πώς χέ…ε οι μύγες»
Η παράσταση «Νικοτιτανικός» στην οποία συμμετέχει και ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης αποτέλεσε για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (08/12). Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε μια δήλωση της Πηνελόπης Πιτσούλη η οποία σχολιάζοντας την παράσταση αυτή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα περίεργο σχήμα. Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα». Ο Γιάννης Φλωρινιώτης απάντησε στις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη την είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή η όχι. Υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση. Την πληροφορώ πως το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Φλωρινιώτης για Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έκανε η μύγα κ…λο κι έχ…ε τον κόσμο όλο» – «Δεν ξέρω πώς χέ…ε οι μύγες» (vid)
Αφορμή για την κόντρα τους η παράσταση «Νικοτιτανικός».
Το άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης για Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έκανε η μύγα κ…λο κι έχ…ε τον κόσμο όλο» – «Δεν ξέρω πώς χέ…ε οι μύγες» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr