Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 9 χρόνια – Αυτή θα είναι η νέα της εκπομπή

09:52 - 08/12/2021

Το όνομά της είναι συνώνυμο του ταξιδιού. Η Μάγια Τσόκλη, η οποία δημιούργησε «σχολή» στις ταξιδιωτικές εκπομπές στην Ελλάδα και […] The post Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 9 χρόνια – Αυτή θα είναι η νέα της εκπομπή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρώην βουλευτής επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από εννέα χρόνια (Βίντεο)

Είναι γνωστή Ελληνίδα που επιστρέφει στην τηλεόραση με ταξιδιωτική εκπομπή, με επιφανείς Έλληνες της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μάγια Τσόκλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 9 χρόνια- Ο πρώην σύζυγός της σκηνοθέτης της νέας της εκπομπής

Υπενθυμίζοντας ότι η Μάγια Τσόκλη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τις εκπομπές Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα (1998 – 2004) και Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη (2004 – 2013). Το φθινόπωρο του 2022 θα επιστρέψει στις οθόνες μας με νέο κόνσεπτ. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, η νέα εκπομπή θα έχει τίτλο: «Το ελληνικό δαιμόνιο» και θα κάνει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάγια Τσόκλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 9 χρόνια - Αυτή θα είναι η νέα της εκπομπή

Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της νέας εκπομπής που ετοιμάζει;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

ΕΡΤ: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μια δεκαετία – Η νέα εκπομπή

Πολύ πριν η τηλεόραση γεμίσει με ταξιδιωτικές εκπομπές, υπήρξε κάποια που είχε χτίσει τη δική της σχολή. Ποια θα είναι η νέα της εκπομπή, στην επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα; The post ΕΡΤ: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μια δεκαετία – Η νέα εκπομπή appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»