«Έσπασε» η Λουκία Πιστιόλα: «Η μητέρα μου έχει 10 χρόνια άνοια και δεν με γνωρίζει»
09:50 - 08/12/2021
Επίσημη πρεμιέρα είχε η παράσταση «Μανδραγόρας» και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Λουκία Πιστιόλα, η οποία και […]
The post «Έσπασε» η Λουκία Πιστιόλα: «Η μητέρα μου έχει 10 χρόνια άνοια και δεν με γνωρίζει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκία Πιστιόλα – «Η μαμά μου είναι άρρωστη με άνοια και δεν με γνωρίζει πια»
Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Μανδραγόρας» στο θέατρο «Αθηναϊς» και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.
Διαβάστε το στο in.grΛύγισε η Λουκία Πιστιόλα: «Η μητέρα μου έχει 10 χρόνια άνοια και δεν με γνωρίζει»
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε Λουκία Πιστιόλα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητέρα της που πάσχει από άνοια.
«Για...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Λύγισε» η Λουκία Πιστιόλα: Η μητέρα μου έχει 10 χρόνια άνοια και δεν με γνωρίζει
H Λουκία Πιστιόλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για γούρι έχω πάντα το δαχτυλίδι της μαμάς μου, η οποία είναι πολύ άρρωστη. Είναι με άνοια δέκα χρόνια και δεν με γνωρίζει πια». «Από τότε όλες οι παραστάσεις που κάνω, είναι αφιερωμένες σε αυτήν και τον πατέρα μου που με μεγάλωσαν υπέροχα και πολύ ευτυχισμένα. Τους νιώθω πάντα δίπλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Έσπασε» η Λουκία Πιστιόλα: «Η μητέρα μου έχει…» – ΒΙΝΤΕΟ
πίσημη πρεμιέρα είχε η παράσταση «Μανδραγόρας»
Το άρθρο «Έσπασε» η Λουκία Πιστιόλα: «Η μητέρα μου έχει…» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΛουκία Πιστιόλα: "Η μητέρα μου έχει 10 χρόνια άνοια και δεν με γνωρίζει"
"Η μόνη φορά που είχα άγχος ήταν όταν ήταν η μάνα μου από κάτω. Ποτέ άλλοτε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr