Τρόμος στο Χόλιγουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο μου, καταγγέλλει πρώην ερωμένη του!

22:22 - 07/12/2021

Η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αναγκάστησε να μετακομίσει από το Λος Άντζελες, για να προστατεύσει τον γιο της - Λέει ότι ο Μάνσον της στέλνει φωτογραφίες του 8χρονου και απειλεί ότι θα τον βιάσει, αν εκείνη δεν πάρει πίσω όσα είπε εις βάρος του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρόμος στο Χόλιγουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο μου, καταγγέλλει πρώην ερωμένη του!

Η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αναγκάστησε να μετακομίσει από το Λος Άντζελες, για να προστατεύσει τον γιο της. Λέει ότι ο Μάνσον της στέλνει φωτογραφίες του 8χρονου και απειλεί ότι θα τον βιάσει, αν εκείνη δεν πάρει πίσω όσα είπε εις βάρος του.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Σέλμα Μπλερ επιστρέφει στο Χόλιγουντ μετά τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Νιώθω ξανά ο εαυτός μου

Europa League: Η Μπόντο Γκλιμτ μία εκ των δύο πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των «16»

Οι Ρώσοι δεν δείχνουν καμία όρεξη να κάνουν ειρήνη στην Ουκρανία, υποστηρίζει το Λονδίνο

Ο Τραμπ είναι πολύ ενοχλημένος με τον Ζελένσκι, λέει ο σύμβουλος ασφαλείας του Λευκού Οίκου

Κας Πατέλ: Ο «εκλεκτός» του Τραμπ αναλαμβάνει επικεφαλής του FBI παρά τις ενστάσεις για την... αμεροληψία του

Συναντήσεις Φιντάν με τους υπουργούς Εξωτερικών Ρωσίας και Κίνας