Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο»

20:02 - 07/12/2021

Στο Gala και στην Μαριλού Πανταζή μίλησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρός […] The post Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο»

Tου έχουν συμβεί όμως και δυσάρεστα πράγματα. Όταν ήσουν μικρός, είχες πάθε ατύχημα και είχες πέσει σε κώμα. Αυτό μου άφησε ένα καλό, να πιστεύω πολύ σε μια ανώτερη δύναμη. Όταν είχα χτυπήσει, είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Ένιωσα ότι κάτι μου έδωσε δύναμη και άρχισα να πιστεύω πολύ. Γενικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο»

O Ιωάννης Αθανασόπουλος για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρός κι είχε πέσει σε κώμα. Σου έχουν συμβεί όμως και δυσάρεστα πράγματα.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Είχα μείνει αρκετό καιρό στην Εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»