Βέρα Μακρομαρίδου – Σασμός: «Απελευθερώθηκα όταν αποδέχθηκα τον εαυτό μου»

19:40 - 07/12/2021

Η Βέρα Μακρομαρίδου φέτος συστήνεται καλύτερα στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά, To άρθρο Βέρα Μακρομαρίδου – Σασμός: «Απελευθερώθηκα όταν αποδέχθηκα τον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέρα Μακρομαρίδου: Το σύστημα είναι ρατσιστικό – Απελευθερώθηκα όταν αποδέχτηκα τον εαυτό μου

Η «Άσπα» της πετυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης (01/12), καλεσμένη των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «ρατσιστικό» σύστημα σε σχέση με την εικόνα των ηθοποιών και πότε «πέταξε» από πάνω της τις ενοχές για μερικά κιλά παραπάνω που είχε. «Την περίμενα, την απολαμβάνω και νιώθω και πολύ τυχερή. Δεν άργησε η επιτυχία; Θέλω να πω ότι όταν 10 χρόνια δουλεύεις και θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα… Εγώ πίστευα ότι μία λύση για να κάνω καλύτερο θέατρο ήταν να περάσω από την τηλεόραση για να με μάθει ο κόσμος και να θέλει όντως να έρθει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Πυλαρινός: «Νομίζω ότι ψάχνετε να βρείτε κάποιο κατασκευασμένο beef και διένεξη που δεν υπάρχει πουθενά»

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου – «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Ελένη Μενεγάκη και ο δημόσιος διάλογός τους

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist