Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν πολύ βαρύ, δεν ντρέπομαι να το πω ότι δεν είχα ιδέα»
17:34 - 07/12/2021
Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τρίτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Νίκο Μουτσινά. […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν πολύ βαρύ, δεν ντρέπομαι να το πω ότι δεν είχα ιδέα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είχα ιδέα πώς πρέπει να το κάνω, δεν ντρέπομαι να το πω
Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Δεν ήμουν ποτέ μόνο μοντέλο». Μιλώντας για την εκπομπή που κάνει τη φετινή σεζόν, το «Style Me Up» ανέφερε ότι: «Η εκπομπή που κάνουμε φέτος έχει να κάνει με τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό του. Μόνο και μόνο που προσφέρουμε κάτι και κάνουμε ανθρώπους χαρούμενους και σ’ αγκαλιάζει είναι πάρα πολύ ωραίο». Ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής της πορείας, είναι το GNTM. «Το GNTM ήταν σίγουρα πιο κοντά σε μένα. Ήταν η δουλειά μου, μου ήταν πολύ εύκολο, πολύ ευχάριστο, δεν σκεφτόμουν πόσην ώρα ήμουν εκεί. Περνάγανε 3 μέρες γυρισμάτων και κανείς δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν πολύ βαρύ, δεν ντρέπομαι να το πω ότι δεν είχα ιδέα»
“Ήταν μια ζωντανή εκπομπή σε κάτι που δεν είχα ιδέα πώς να κάνω”, εξομολογείται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τρίτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Νίκο Μουτσινά. Φυσικά, μέρος της κουβέντας τους αφορούσε στην τηλεοπτικής της παρουσία από εποχής GNTM μέχρι σήμερα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν πολύ βαρύ, δεν ντρέπομαι να το πω ότι δεν είχα ιδέα» (video)
"Ήταν μια ζωντανή εκπομπή σε κάτι που δεν είχα ιδέα πώς να κάνω", εξομολογείται
Διαβάστε το στο patrasevents.gr