Γιάννης Βασιλείου: Mίλησε για το περιστατικό βιασμού που έγινε μάρτυρας: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου»
12:38 - 07/12/2021
Για το περιστατικό βιασμού στο οποίο είχε γίνει μάρτυρας πριν από χρόνια μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας 6/12 στην εκπομπή «Το Πρωινό» ANT1 σόκαρε αναφέροντας πως παρόλο που έγινε μάρτυρας ενός βιασμού, δεν μίλησε γι’ αυτό. «Ναι. Πάνε πάρα πολλά χρόνια, έτυχε. Το αφεντικό είναι […]
The post Γιάννης Βασιλείου: Mίλησε για το περιστατικό βιασμού που έγινε μάρτυρας: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βασιλείου για τον βιασμό στο καμαρίνι: Με απείλησαν εμένα και τα παιδιά μου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι βρέθηκε τυχαία μπροστά σε ένα βιασμό στα καμαρίνια ενός νυχτερινού μαγαζιού, αλλά δεν αντέδρασε και μάλιστα αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει μετανιώσει. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου, μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 δήλωσε : “Πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω το όνομα του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤα γυρίζει ο Βασιλείου για τον βιασμό: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου για αυτό δεν μίλησα»
Ανασκευάζει τώρα ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου τις χθεσινές δηλώσεις του on camera ότι έχει γίνει μάρτυρας βιασμού μιας γυναίκας από επιχειρηματία – ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης στην παραλιακή, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Γιάννης Βασιλείου προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις λέγοντας πως ο λόγος που δεν μίλησε τότε ήταν ότι είχε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr