Γιάννης Βασιλείου: «Με έπιασαν οι μπράβοι στην πόρτα, μου είπαν… θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

11:46 - 07/12/2021

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εμφανίστηκε σήμερα ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τις χθεσινές του δηλώσεις στο […] The post Γιάννης Βασιλείου: «Με έπιασαν οι μπράβοι στην πόρτα, μου είπαν… θα σε θάψουμε αν μιλήσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βασιλείου – «Με απείλησαν οι μπράβοι για τη ζωή μου και τα παιδιά μου, τι να έκανα;»

Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για το πως αντιλήφθηκε έναν βιασμό και δεν αντέδρασε ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει με τον γιό του Γιώργο Αλκαίο.

Διαβάστε το στο in.gr

Η απάντηση του Γιάννη Βασιλείου για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο: «Μπράβοι μου είπαν θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

Στις δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων και στα σχόλια που δέχτηκε επειδή είπε ότι είδε με τα μάτια του βιασμό και δεν αντέδρασε εστίασε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως αποφάσισε να κρατήσει το στόμα του κλειστό καθώς μπράβοι τον απείλησαν και ειδικότερα του είπαν «θα σε θάψουμε αν μιλήσεις». Ο Γιάννης Βασιλείου σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (7/12) στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέφερε: «Να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει και μια συνέχεια. Όταν αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μου, έπαθα σοκ. Όταν πήγα να φύγω με απείλησε ο ιδιοκτήτης και μου λέει ”μην τυχόν πεις τίποτα γιατί ξέρεις καλά τι θα σου γίνει”. Με απείλησαν μπράβοι, τα παιδι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Βασιλείου: Μπράβοι μου είπαν «θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

Ο τραγουδιστής απαντά στο σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ήταν μάρτυρας σε βιασμό και δεν μίλησε

Διαβάστε το στο news.gr

Γιάννης Βασιλείου: "Με έπιασαν οι μπράβοι στην πόρτα, μου είπαν… θα σε θάψουμε αν μιλήσεις"

"Τι να έκανα; Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»