Evan Rachel Wood: «Ο Marilyn Manson απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο μου»

11:22 - 07/12/2021

H Evan Rachel Wood υποστηρίζει ότι ο Marilyn Manson, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε όσο βρίσκονταν σε σχέση, απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Jack.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε πως θα βιάσει τον 8χρονο γιο μου»

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ προέβη σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κακοποίηση που βίωσε στα χέρια του Μέριλιν Μάνσον, με την ίδια να τονίζει πως εκείνη μπορεί να γλίτωσε τελικά από τα «αρρωστημένα γούστα» του, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον 8χρονο γιο της -και καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της- ο ... Περισσότερα To άρθρο Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε πως θα βιάσει τον 8χρονο γιο μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Marilyn Manson – Απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο γνωστής ηθοποιού

Ο τραγουδιστής της στέλνει απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες του παιδιού της. Προκειμένου να το προστατέψει, η 34χρονη προσέλαβε ασφάλεια και αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Διαβάστε το στο in.gr

Marilyn Manson: Απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο γνωστής ηθοποιού

Ο τραγουδιστής της στέλνει απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες του παιδιού της. Προκειμένου να το προστατέψει, η 34χρονη προσέλαβε ασφάλεια και αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Evan Rachel Wood: «Ο Marilyn Manson απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο μου»

H Evan Rachel Wood υποστηρίζει ότι ο Marilyn Manson, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε όσο βρίσκονταν σε σχέση, απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Jack. Το άρθρο Evan Rachel Wood: «Ο Marilyn Manson απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

«Ο Marilyn Manson απείλησε να «βιάσει» τον 8χρονο γιο μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε ότι θα βιάσει τον 8χρονο γιο μου

Σοκαριστικές καταγγελίες κατά του Μέριλιν Μάνσον, έκανε η πρώην σύντροφος του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκαλύπτοντας τον πως απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Τζακ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «Ο πρώην μου Marilyn Manson απείλησε να "βιάσει" τον 8χρονο γιο μου»

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ υποστηρίζει πως ο πρώην της, Μέριλιν Μάνσον, που κατηγορείται για σεξουαλiκή κακοποίηση απείλησε «να βιάσει» τον 8χρονο γιο της, Τζακ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ισχυρισμός έγινε σε δήλωση που κατατέθηκε τον Απρίλιο στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαμάχης της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Τζέιμι Μπελ για επιμέλεια. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι οι φερόμενες απειλές του Μάνσον ανάγκασαν την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ να ενισχύσει την ασφάλεια στο σπίτι της - συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης αλεξίσφαιρων τζαμιών, μιας χαλύβδινης πόρτας και φράχτη - και να μετακομίσει από το Λος Άντζελες (όπου μένει ακόμα ο Μπελ) στο Νά

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: Από 8 ευρώ τα εισιτήρια για Στεάουα

Σπανούλης: «Ευχαριστούμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που βοηθάνε και ασπάζονται την Εθνική ομάδα»

Γκλαβάς στο Gazzetta: «Η ομοσπονδία τένις δεν έχει προετοιμάσει την... διαδοχή των Τσιτσιπά και Σάκκαρη»

Την απαίτηση (ας) την έχουν πρώτα οι ίδιοι

Αλντερβάιρελντ για την απόσυρσή του από την Εθνική Βελγίου: «Είχα κρίσεις πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Super League 2: Τέλος του πρώτου γύρου, πώς θα ξεκίναγαν τα Play Off και τα Play Out