Γιάννης Βασιλείου: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη δήλωση για τον βιασμό που είδε και τη σχέση με τον Γιώργο Αλκαίο
10:40 - 07/12/2021
Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής
To άρθρο Γιάννης Βασιλείου: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη δήλωση για τον βιασμό που είδε και τη σχέση με τον Γιώργο Αλκαίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βασιλείου: Με απείλησαν οι μπράβοι του μαγαζιού να μη μιλήσω για τον βιασμό που είδα, γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου
Ο τραγουδιστής θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από το πρόσωπό του, σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Βασιλείου: Απαντά για πρώτη φορά για τον βιασμό που είδε – «Τι να έκανα; Απειλήθηκε η ζωή των παιδιών μου» [βίντεο]
Γιάννης Βασιλείου: Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για το περιστατικό βιασμού, πριν από πολλά χρόνια, σε νυχτερινό κέντρο με το οποίο συνεργαζόταν. Να υπενθυμίσουμε πως ο τραγουδιστής, σε γενικές γραμμές, είπε ότι βίαζαν μια κοπέλα μπροστά στα μάτια του και εκείνος δεν έκανε τίποτα, αναφέροντας...
The post Γιάννης Βασιλείου: Απαντά για πρώτη φορά για τον βιασμό που είδε – «Τι να έκανα; Απειλήθηκε η ζωή των παιδιών μου» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr