Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τζίμης βγάζει τον άσο που κρύβει στο μανίκι του
16:38 - 06/12/2021
Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο, αφού ο Ηλίας με τον Παναγή ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες. Ο Τζίμης βγάζει τον άσο που κρύβει στο μανίκι του και ο εκβιασμός του Σάββα πάει περίπατο προς μεγάλη απογοήτευση των Ιταλών μας. Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη ο συνεταιρισμός να περάσει σε γυναικεία χέρια και παρασύρει όλες τις γυναίκες του Πλατάνου να επαναστατήσουν. Ο Ηλίας πέφτει στην παγίδα της Βαλέριας στην πρώτη πώληση τρούφας που κάνει, την ώρα που η Κατερίνα βρίσκει ξανά τον Παναγή στο κρεβάτι με τη Φένια και αυτή τη φορά είναι... ακριβώς αυτό που νομίζει! Ο Κανέλλος περ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” θα δούμε πως η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο. Διαβάστε στο happytv.gr τις εξελίξεις. Πώς θα αντιδράσει η Βαλέρια, όταν μάθει ότι η Αλίκη είναι έτοιμη να χορέψει τον χορό του Ησαΐα; Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Κατερίνα […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα
Διαβάστε το στο happytv.gr