Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, δεν σκεφτόταν τον θάνατο
13:50 - 06/12/2021
Για τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά, τα χρόνια που έζησαν μαζί αλλά και για το γιο τους Φοίβο μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη τη Δευτέρα (6/12) η Αλίκη Κατσαβού η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή. «Από τον Κώστα θυμάμαι τα γέλια μας. Κάθε πρωί ήταν μια νέα περιπέτεια, ήταν ένα χαρούμενο λούνα παρκ» είπε η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ενώ τόνισε πως «οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες». «Πιέστηκα εκείνη την περίοδο, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”», δήλωσε εστιάζοντας για τις δ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Δεν είχε κάνει διαθήκη γιατί δεν σκεφτόταν τον θάνατο
Τι της είπε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή
Διαβάστε το στο news.grΑλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, δεν σκεφτόταν τον θάνατο» (vid)
Οι τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξαν λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή Για τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά, τα χρόνια που έζησαν μαζί αλλά και για το γιο τους Φοίβο μίλησε…
Διαβάστε το στο politik.gr