Γιάννης Βασιλείου: Έπιασε το αφεντικό του κέντρου να βιάζει κοπέλα στα καμαρίνια – τί έκανε;

12:02 - 06/12/2021

Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε στο «Πρωινό» με την ευκαιρία της εμφάνισής του γιου του Γιώργου Αλκαίου στο «Σπίτι με το Mega» και έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» για τους λόγους που δεν ήταν προσκεκλημένος στο «Σπίτι με το Mega» με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο. Στην συνέχεια της συζήτησης, η ρεπόρτερ της εκπομπής θέλησε να μάθει αν στα τόσα χρόνια της θητείας του σε νυχτερινά μαγαζιά έχει γίνει ποτέ μάρτυρας κακοποιητικών συμπεριφορών. Ο Γιάννης Βασιλείου απάντησε με μία ιστορία από το παρελθόν. «Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιάννη Βασιλείου: Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά: «Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;».

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Βασιλείου: Αφεντικό βίαζε κοπέλα, δεν μπήκα στη μέση, έφυγα- ΒΙΝΤΕΟ

Μάρτυρας βιασμού όπως είπε έγινε πριν από χρόνια σε μαγαζί της παραλιακής, ο Γιάννης Βασιλείου, μιλώντας στο Πρωινό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δήλωση - σοκ του Γιάννη Βασιλείου: Αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε κοπέλα στα καμαρίνια

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Εξωφρενική αποκάλυψη από τον Γιάννη Βασιλείου: «Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια»

Φρίκη προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βασιλείου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι πριν από πολλά χρόνια το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα και εκείνος ενώ κατάλαβε τι είχε συμβεί δεν αντέδρασε. «Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”», δήλωσε για ν

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιάννης Βασιλείου: «Αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια»

Σοκάρει η μαρτυρία του γνωστού τραγουδιστή

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά