Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου» – Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά
10:58 - 06/12/2021
Ο Γιάννης Βασιλείου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, σοκάρει με όσα αποκάλυψε για βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια […]
The post Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου» – Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου, «βίαζαν κοπέλα στα καμαρίνια αλλά… δεν ήθελα να μπω στη μέση» (βίντεο)
Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γιάννη Βασιλείου για τον βιασμό κοπέλας μέσα σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό. «Πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε», ανέφερε.«Άκουγα φωνές μέσα από τα καμαρίνια» είπε ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό που συνέβη πριν από […]
The post Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου, «βίαζαν κοπέλα στα καμαρίνια αλλά… δεν ήθελα να μπω στη μέση» (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓιάννης Βασιλείου: Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου (Βίντεο)
Ο Γιάννης Βασιλείου δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για τη στάση του, αλλά σόκαρε με όσα αποκάλυψε για βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣυγκλονίζει ο Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος μίλησε για τον βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά
Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια – Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά
Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου αναφορικά με τον βιασμό μίας κοπέλας μέσα σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό. «Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές» είπε ο τραγουδιστής. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» το περιστατικό συνέβη πριν από πολλά χρόνια. «Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος μίλησε για τον βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: «Δε μετάνιωσα που δε σταμάτησα έναν βιασμό» – Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά (vid)
«Δεν τον είδα καθόλου τον Γιώργο στο «σπίτι με το Mega», έλειπα σε μια δουλειά και δε τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι έκανε, τι θα πει; «Mε δυο μαρμάρινα φιλιά» θα πει. ‘Επρεπε να ήμουν εκεί αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο δε με κάλεσαν. Δε βρισκόμαστε όταν έρχεται […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου» – Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις Βασιλείου (video)
“Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός”, δηλώνει ο Γιάννης Βασιλείου. Ο Γιάννης Βασιλείου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, σοκάρει με όσα αποκάλυψε για βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου […]
The post «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου» – Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις Βασιλείου (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΓιάννης Βασιλείου: «Δε μετάνιωσα που δε σταμάτησα έναν βιασμό» – Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά
Για την τηλεοπτική επιστροφή του γιου του Γιώργου Αλκαίου μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου στην κάμερα της
To άρθρο Γιάννης Βασιλείου: «Δε μετάνιωσα που δε σταμάτησα έναν βιασμό» – Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: «Τη βίαζε το αφεντικό – Έφυγα, τι να κάνω;» (Video)
Η απάντησή του «πάγωσε» τους πάντες
Διαβάστε το στο topontiki.grΣοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια – Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά
«Δεν θέλω να σχολιάσω»
Το άρθρο Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια – Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου»
“Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός”, δηλώνει ο Γιάννης Βασιλείου. Ο Γιάννης Βασιλείου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, σοκάρει με όσα αποκάλυψε για βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Βασιλείου: Αποκάλυψε βιασμό κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό (vid)
Τον βιασμό κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» Ο τραγουδιστής μίλησε για το συμβάν το οποίο συνέβη πριν από…
Διαβάστε το στο politik.grΓιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή»
Γιάννης Βασιλείου: «Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός»
Διαβάστε το στο pagenews.grΣοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου, «βίαζαν κοπέλα στα καμαρίνια αλλά… δεν ήθελα να μπω στη μέση»
«Άκουγα φωνές μέσα από τα καμαρίνια» είπε ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια. «Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού, θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν […]
The post Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου, «βίαζαν κοπέλα στα καμαρίνια αλλά… δεν ήθελα να μπω στη μέση» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr