Γιώργος Καρκάς: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου»
10:00 - 06/12/2021
Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πολύκροτη δικαστική υπόθεσή του, τους 16 μήνες
To άρθρο Γιώργος Καρκάς: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καρκάς: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου και μετά από τον εαυτό μου» (vid)
Yπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για βιασμό ταξιτζή και πέρασε ενάμιση χρόνο στη φυλακή ενώ μετά την αθώωσή του επέστρεψε στο θέατρο. Έπαιξε στο Ηρώδειο σε μία παράσταση με αφορμή τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία της Ελλάδας, ένα έργο που βασίστηκε στο θέατρο ντοκουμέντο. «Δε μπορείς να βγεις από κάτι τέτοιο ίδιος και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καρκάς: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον»
Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την πολύκροτη δικαστική υπόθεσή του, τους 16 μήνες που πέρασε στη […]
The post Γιώργος Καρκάς: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Καρκάς: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου»
Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πολύκροτη δικαστική υπόθεσή του, τους 16 μήνες που πέρασε στη φυλακή και την αθώωσή του. Ο ηθοποιός, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό ταξιτζή, πέρασε ενάμιση χρόνο στη φυλακή και μετά την αθώωσή του επέστρεψε στο θέατρο. Έπαιξε στο Ηρώδειο σε μία παράσταση με αφορμή τα 200 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Καρκάς: "Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον"
"Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και όταν βγήκα ήρθε το lockdown"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr