Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα για το #MeToo αλλά θα το έκανα ξανά»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μπορεί η καταγγελία που έκανα να μου στοίχισε επαγγελματικά, αλλά θα το έκανα ξανά»
Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα του #metoo και εξήγησε πώς η αποκάλυψή της έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην καριέρα της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η καταγγελία μου στοίχισε επαγγελματικά, αλλά θα το έκανα ξανά»
«Δε μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών»
Διαβάστε το στο topontiki.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου για το #Metoo: «Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα, αλλά θα το έκανα ξανά»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, την οικογένειά της και το #Metoo. Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμεενη στις κατεγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου ανέφερε πως το ότι μίλησε, μπορεί να της στοίχισε επαγγελματικά. «H χρονιά ήταν πολύ δύσκολη […]
The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το #Metoo: «Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα, αλλά θα το έκανα ξανά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr