Γιώργος Χειμωνέτος: «Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση»
17:04 - 05/12/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» βρέθηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος το απόγευμα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου. Ο
To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: «Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χειμωνέτος: Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση
«Μην ονειρεύεστε ότι με κάτι άλλο που θα κάνετε στον επαγγελματικό τομέα, θα γίνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά o πρώην Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Χειμωνέτος – «Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»
«Ήταν σε club το βράδυ, τύπου έχω γνωριμίες και θα κάνω τον καλό για να σε κλείσω. Ήταν κοσμικός, παρέα με τους σχεδιαστές»
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Χειμωνέτος: Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση - Βίντεο
Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε για την εμπειρία που είχε ως νεαρό μοντέλο.
Διαβάστε το στο real.grΑποκαλύψεις από τον Γιώργο Χειμωνέτο: Όταν ήμουν μοντέλο δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε κλαμπ [Βίντεο]
Ο Γιώργος Χειμωνέτος αποκάλυψε πως ο άνδρας που τον παρενόχλησε ήταν κοσμικός.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Χειμωνέτος: «Την εποχή που ήμουν μοντέλο δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» βρέθηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος το απόγευμα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου. Ο Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία μεταξύ άλλων μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί ως μοντέλο. «Ήταν σε club το βράδυ, τύπου έχω γνωριμίες και θα κάνω τον καλό για να σε κλείσω. Ήταν κοσμικός, παρέα με τους σχεδιαστές και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr