Συγκινεί η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν - «Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω»

22:14 - 04/12/2021

Η ανάρτηση της Χιλάρια Μπάλντουιν για την αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της αλλά για το πώς βίωσε το τραγικό συμβάν στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σύζυγος Άλεκ Μπάλντουιν: «Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω»

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενη στην αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της αλλά και στο πώς η ίδια βίωσε την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust». «"Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω". Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν μάθαμε ότι η Χαλίνα πέθανε. Θυμάμαι ότι έλεγα αυτή τη φράση ξανά και ξανά. Η φρικτή απώλεια, το βασανιστήριο για την οικογένειά της, και εσύ, ο σύζυγός μου, βιώνατε αυτόν τον αδιανόητο εφιάλτη», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν. Η Χιλάρια έγραψε μεταξύ άλλων ότι ήταν τρομακτικό να παρακουθεί πώς οι φωτογράφοι κυνηγούσαν τον Άλεκ Μπάλντουιν μετά το φρικτό περιστατικό του Οκτωβρίου στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του – «Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω»

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μια μέρα μετά την πρώτη συνέντευξη του συζύγου της για την τραγωδία στο σετ του «Rust». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της αλλά και στο πώς η ίδια βίωσε το τραγικό συμβάν. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ζεύγους που φιλιέται. «”Είμαι εδώ, […] The post Άλεκ Μπάλντουιν: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του – «Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Diddy: Ένας από τους δικηγόρους του αποχώρησε από την υπόθεση για trafficking γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης σε πλατεία της Νίκαιας - Βιντεοσκόπησαν την επίθεση και τη δημοσίευσαν στα social media

Συναγερμός στο Βερολίνο - Επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Panic button σε μητέρα 5χρονου αγοριού στον Βόλο - «Θα σκοτώσω εσένα και το παιδί» την απειλούσε ο πρώην σύζυγός της

Συνελήφθη επιδειξίας στα Οινόφυτα - Παρενοχλούσε γυναίκες στον Προαστιακό

ΗΠΑ: 37.660 μετανάστες απελάθηκαν τον πρώτο μήνα της θητείας του Τραμπ - 57.000 απελαύνονταν μηνιαίως επί Μπάιντεν