Συγκλονίζει η Λουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία»
13:22 - 04/12/2021
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» ήταν σήμερα η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη “σκληρότητα” του […]
The post Συγκλονίζει η Λουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία
«Η δουλειά μας είναι μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Δηλαδή, πεθαίνει ο γονιός μας κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο θέατρο.», λέει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΛουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία (vid)
Συγκλονιστικά λόγια από την Λουκία Πιστιόλα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Open Weekend»
Διαβάστε το στο GazzettaΛουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία (vid)
Συγκλονιστικά λόγια από την Λουκία Πιστιόλα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Open Weekend»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκινεί η Λουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία» (vid)
«Η δουλειά μας είναι μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Δηλαδή, πεθαίνει ο γονιός μας κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο θέατρο. Εγώ ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του. Προχθές συνάντησα στην παράσταση της κυρίας Ντενίση μια συνάδελφο ηθοποιό, την οποία σέβομαι και θαυμάζω πάρα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία (βίντεο)
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» ήταν η Αγρινιώτισσα ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός μίλησε για τη «σκληρότητα» του επαγγέλματος και συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για τον πατέρα της. «Η δουλειά μας είναι μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Δηλαδή, πεθαίνει ο γονιός μας κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο θέατρο. Εγώ ευχόμουν ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΛουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» ήταν σήμερα η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός μίλησε για τη «σκληρότητα» του επαγγέλματος και συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για τον πατέρα της. «Η δουλειά μας είναι μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Δηλαδή, πεθαίνει ο γονιός μας κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο θέατρο. Εγώ ευχόμουν ο πατέρας μου […]
Διαβάστε το στο dete.grΛουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία»
Τη Λουκία Πιστιόλα υποδέχτηκε το πρωί του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πόσο σκληρό είναι το επάγγελμά της, την απόφασή της να δουλέψει στις φυλακές, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή το 2019. Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr
The post Λουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr