Συγκινημένος ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα του Mega – «Μου λείπουν τα παιδιά μου»

11:46 - 04/12/2021

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το […] The post Συγκινημένος ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα του Mega – «Μου λείπουν τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκίνηση του Στέλιου Διονυσίου on camera μιλώντας για τα παιδιά του: «Μου λείπουν»

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος σχολίασε την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέλιος Διονυσίου: «Μου λείπουν τα παιδιά μου»

«Τα παιδιά μου είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου, χαίρονται που βλέπουν τον πατέρα τους στην τηλεόραση», λέει ο Στέλιος Διονυσίου. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το J2US, τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στα παιδιά του. «Είναι δική της απόφαση και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»