Περίλυπος ο Μουρίνιο από τον θάνατο του σκύλου του (vid)

15:14 - 26/12/2019

Άσχημα ήταν τα εφετινά Χριστούγεννα για τον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς όπως αποκάλυψε «έφυγε» ο σκύλος του. The post Περίλυπος ο Μουρίνιο από τον θάνατο του σκύλου του (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκίνηση του Μουρίνιο για το θάνατο του σκύλου του

Πριν από την αναμέτρηση Τότεναμ - Μπράιτον, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα Χριστούγεννα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του. (VIDEO)

Διαβάστε το στο Sport24

Βίντεο: Η στιγμή που ο Μουρίνιο συγκινείται για τον θάνατο του σκύλου του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με την "Special One", καθώς πέθανε ο αγαπημένος του σκύλος. The post Βίντεο: Η στιγμή που ο Μουρίνιο συγκινείται για τον θάνατο του σκύλου του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η συγκίνηση του Μουρίνιο για το θάνατο του σκύλου του

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην κάμερα της "Amazon", η οποία έχει εξασφαλίσει όλο το πακέτο για τη μετάδοση των αγώνων της Boxing Day και ανακοίνωσε τον θάνατο του σκύλου του. «Ζοσέ, πως πέρασες τα Χριστούγεννα;» ήταν η ερώτηση - μαχαιριά προς τον Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε:«Για να είμαι ειλικρινής πολύ άσχημα και λυπηρά, γιατί πέθανε ο σκύλος μου και ο σκύλος μου ήταν μέλος της οικογένειάς μου...».Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Συγκινημένος ο Μουρίνιο για τον θάνατο του σκύλου του (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε λίγο πριν τη σέντρα στο ματς της Τότεναμ με την Μπράιτον και ανακοίνωσε περίλυπος τον θάνατο του σκύλου του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!