Περίλυπος ο Μουρίνιο από τον θάνατο του σκύλου του (vid)
15:14 - 26/12/2019
Άσχημα ήταν τα εφετινά Χριστούγεννα για τον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς όπως αποκάλυψε «έφυγε» ο σκύλος του.
The post Περίλυπος ο Μουρίνιο από τον θάνατο του σκύλου του (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγκίνηση του Μουρίνιο για το θάνατο του σκύλου του
Πριν από την αναμέτρηση Τότεναμ - Μπράιτον, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα Χριστούγεννα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του. (VIDEO)
Διαβάστε το στο Sport24Βίντεο: Η στιγμή που ο Μουρίνιο συγκινείται για τον θάνατο του σκύλου του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με την "Special One", καθώς πέθανε ο αγαπημένος του σκύλος.
The post Βίντεο: Η στιγμή που ο Μουρίνιο συγκινείται για τον θάνατο του σκύλου του appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΒΙΝΤΕΟ: Η συγκίνηση του Μουρίνιο για το θάνατο του σκύλου του
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην κάμερα της "Amazon", η οποία έχει εξασφαλίσει όλο το πακέτο για τη μετάδοση των αγώνων της Boxing Day και ανακοίνωσε τον θάνατο του σκύλου του.
«Ζοσέ, πως πέρασες τα Χριστούγεννα;» ήταν η ερώτηση - μαχαιριά προς τον Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε:«Για να είμαι ειλικρινής πολύ άσχημα και λυπηρά, γιατί πέθανε ο σκύλος μου και ο σκύλος μου ήταν μέλος της οικογένειάς μου...».Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο filathlos.grΣυγκινημένος ο Μουρίνιο για τον θάνατο του σκύλου του (vid)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε λίγο πριν τη σέντρα στο ματς της Τότεναμ με την Μπράιτον και ανακοίνωσε περίλυπος τον θάνατο του σκύλου του.
Διαβάστε το στο to10.gr