Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι θα κάνει μετά το "Globetrotters";

15:02 - 26/12/2019

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία φέτος κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την συμμετοχή της στο Globetrotters, με τον σύζυγο της, Χάρη. Πώς σκέφτεσαι να «εξαργυρώσεις» τη φετινή επιτυχία που γνώρισες, μέσω του «Globetrotters»; Αν σου πω ότι δεν σκέφτομαι τίποτα; Κάνω όνειρα, μεγάλα όνειρα και δουλεύω σκληρά γι’ αυτά. Έχω πίστη στον θεό και όλα τα αφήνω πάνω Του. Πέρασα από τη φάση του «άντρα θέλω, τώρα τον θέλω» – δεν βγαίνει κάτι. Κάνω ό,τι μπορώ και μετά έχει ο θεός. Δεν χτυπάω πόρτες,...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου»

Τα δύο πιο δύσκολα περιστατικά που έζησε στη ζωή της θυμάται και περιγράφει σε συνέντευξή της η Αντελίνα Βαρθακούρη. Και στις δυο περιπτώσεις μπήκε σε κίνδυνο η ζωή των κοριτσιών της και η ίδια δηλώνει «καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου». Διαβάστε το απόσπασμα: «Δύο φορές λύγισα κι «έσπασα». Η πρώτη ήταν πριν από χρόνια, όταν η κόρη μου, η Μελωδία, ενός έτους τότε, κι ενώ είχαμε μετακομίσει σε νέο σπίτι και ήμασταν οι δυο μας, γιατί ο Χάρης έλειπε σε περιοδεία στην Αυστραλία. Το νέο σπίτι είχε κάτω μοκέτες. Ενώ τακτοποιούσα τα ρούχα, η μικρή μπουσουλούσε και ξεκόλλησε μία μοκέτα και βρήκε από κάτω ένα χημικό σε πλαστικό μέσα και το έφαγε. Τρελάθηκα! Τι να σου πω… Έχασα τον κόσμο κάτω από τα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει