Μετάλλαξη Όμικρον: Τι λέει ο Κώστας Αγγελάκης, το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα – «Ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα»
17:50 - 03/12/2021
Ο Κώστας Αγγελάκης, ο πρώτος ασθενής με τη μετάλλαξη Όμικρον στη χώρα μας, η οποία εντοπίστηκε στα Χανιά, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Live News στο Mega και μίλησε για την περιπέτειά του. Βρίσκετε σε καραντίνα στο σπίτι του, τηρώντας της απαραίτητες αποστάσεις. Ζει εδώ και 7 χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ με την οικογένεια του και εργάζεται εκεί. Έρχεται τακτικά στην Ελλάδα, όμως τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε έρθει λόγω κορονοϊού, όπως είπε ο ίδιος. «Αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα επειδή είχαν εμβολιαστεί οι δικοί μου κι εγώ. Ακούγαμε στις ειδήσεις ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία και φοβήθηκα για lockdown. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα πριν τις γιορτές», είπε ο κ. Αγγελάκη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όμικρον: Τι λέει ο Κώστας Αγγελάκης, το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα – «Ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα»
Ο Κώστας Αγγελάκης, ο πρώτος ασθενής με τη μετάλλαξη Όμικρον στη χώρα μας, η οποία εντοπίστηκε στα Χανιά, μίλησε για την περιπέτειά του.
Διαβάστε το στο thebest.grΜετάλλαξη Όμικρον: Ο πρώτος ασθενής της χώρας μας αποκαλύπτει – «Ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα» [βίντεο]
Μετάλλαξη Όμικρον: Ο Κώστας Αγγελάκης, ο οποίος αποτελεί το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού στη χώρα μας, μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το ταξίδι του από το Γιοχάνεσμπουργκ στα Χανιά και πώς βιώνει τη νόσο Covid-19. «Αποφάσισα να έρθω γιατί είχαν εμβολιαστεί οι δικοί μου κι εγώ....
The post Μετάλλαξη Όμικρον: Ο πρώτος ασθενής της χώρας μας αποκαλύπτει – «Ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr