Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα: «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε»

17:34 - 03/12/2021

Η Κατερίνα Δαλάκα με μια ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε τον θάνατο του παππού της, μια δυσάρεστη To άρθρο Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα: «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πενθεί η Κατερίνα Δαλάκα - «Καλό παράδεισο παππού μου»

Δείτε την ανάρτηση της αθλήτριας 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα: Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε

Σκόρπισε θλίψη στην γνωστή αθλήτρια και την οικογένειά της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα: «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε»

Η Κατερίνα Δαλάκα με μια ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε τον θάνατο του παππού της, μια δυσάρεστη είδηση η οποία σκόρπισε θλίψη στην γνωστή αθλήτρια και την οικογένειά της. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της παππού η Κατερίνα Δαλάκα έγραψε: «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε παππού μου. Σ αγαπώ». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βαρύ πένθος για τη Δαλάκα – «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου…»

Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βαρύ πένθος για τη Δαλάκα – «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου…»

Διαβάστε το στο spoilers

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα (ΦΩΤΟ) 03/12/2021 Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Κατερίνα Δαλάκα, αφού έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η αθλήτρια με μια ανάρτηση πολύ έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κατερίνα Δαλάκα κοινοποίησε μια φωτογραφία του παππού της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε παππού μου. σ αγαπώ”. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα άλλαξε προς ένδειξη πένθους την εικόνα προφίλ της στο Instagram και έβαλε ένα μαύρο φόντο.   Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για τον θάνατο του παππού τη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»