Βασίλης Παλαιολόγος: «Με το metoo δεν πρέπει να περάσουμε στην αντίπερα όχθη»
14:38 - 03/12/2021
Με αφορμή την παράσταση Terror στο θέατρο Αθηνών, ο Βασίλης Παλαιολόγος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Love It την Παρασκευή. […]
The post Βασίλης Παλαιολόγος: «Με το metoo δεν πρέπει να περάσουμε στην αντίπερα όχθη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να πετάμε το νερό που βράσαμε πατάτες
Εκτός από το νερό που μουλιάζουμε τα ρεβίθια, δεν πρέπει να πετάμε ούτε το νερό που βράζουμε τις πατάτες.
Εντάξει, πού να πάει το μυαλό μας ότι αφήνουμε αναξιοποίητο ένα συστατικό πλούσιο σε άμυλο, ενώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε άλλες παρασκευές, προσθέτοντάς τους τις βιταμίνες και τα μέταλλα που συναντάμε και στα ζυμαρικά;
Η έρευνα
Μετά από μελέτες του ερευνητικού οργανισμού Potatoes USA, διαπιστώθηκε ότι οι πατάτες είναι πηγή βιταμίνης C, βιταμίνης γνωστής για την αντιοξειδωτική της δράση και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι περιέχουν περισσότερο κάλιο και από την μπανάνα. Ένα θρεπτικό συστατικό που αποτρέπει το φούσκωμα. Άλλα θρεπτικά στοιχεία που εντοπίσ
Διαβάστε το στο pronews.grΒασίλης Παλαιολόγος: «Με το metoo δεν πρέπει να περάσουμε στην αντίπερα όχθη»
“Αν ο Άρης Σερβετάλης είναι καλυμμένος σε επίπεδο συναδελφικό όσο και ανθρώπινης ύπαρξης στη συμφωνία του με το κομμάτι της παραγωγής, από κει και ύστερα εμένα μου περισσεύει” τόνισε, επίσης, ο Βασίλης Παλαιολόγος. Με αφορμή την παράσταση Terror στο θέατρο Αθηνών, ο Βασίλης Παλαιολόγος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Love It την Παρασκευή. Ο γοητευτικός […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒασίλης Παλαιολόγος: "Με το metoo δεν πρέπει να περάσουμε στην αντίπερα όχθη"
"Αν ο Άρης Σερβετάλης είναι καλυμμένος σε επίπεδο συναδελφικό όσο και ανθρώπινης ύπαρξης στη συμφωνία του με το κομμάτι της παραγωγής, από κει και ύστερα εμένα μου περισσεύει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr