Μαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό μου περιβάλλον»
12:08 - 03/12/2021
Την Μαρία Ιωαννίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή χορεύτρια αναφέρθηκε […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό μου περιβάλλον» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: Έπεσα θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε
Τι είπε η ηθοποιός για τις σχέσεις της με την Ναταλία Γερμανού.
Διαβάστε το στο GazzettaΜαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού – Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» (video)
Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη Μαρία Ιωαννίδου Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Ιωαννίδου: Έχω πέσει θύμα βιασμού και από την οικογένεια και από τη δουλειά – Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε
Για τη δική της δυσάρεστη εμπειρία ως θύμα βιασμού μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου. Με αφορμή το ελληνικό #MeToo και τις θέσεις της -που συχνά προκαλούν αντιδράσεις- για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο θεωρεί σπουδαίο ηθοποιό και ότι «κακώς βρίσκεται στη φυλακή» η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και η ίδια θύμα, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιατικα;». «Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου. Σε ερώτηση για το πώς το αντιμετώπισε, είπε: «Το έλεγα στη μαμά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα βιασμού από το οικογενειακό περιβάλλον»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ένα προσωπικό της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Ιωαννίδου: Έπεσα θύμα βιασμού και από το οικογενειακό και από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα ανατριχιάσετε με τα ονόματα
Η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε». «Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό μου περιβάλλον»
Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» συνάντησε την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στη Ναταλία
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό μου περιβάλλον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ιωαννίδου: Έχω πέσει θύμα βιασμού - Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε [Βιντεο]
Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού από άτομα στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό της περιβάλλον.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜαρία Ιωαννίδου: Έπεσα και εγώ θύμα βιασμού στο παρελθόν
«Αν σας πω ονόματα, θα ανατριχιάσετε»
Διαβάστε το στο news.grΜαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα βιασμού και από την οικογένεια και από τη δουλειά – Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε»
Τι λέει η γνωστή χορεύτρια για το ελληνικό #MeToo Για τη δική της δυσάρεστη εμπειρία ως θύμα βιασμού μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου. Με αφορμή το ελληνικό #MeToo και τις θέσεις της -που συχνά…
Διαβάστε το στο politik.grΜαρία Ιωαννίδου: "Έπεσα θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό μου περιβάλλον"
"Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr