Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας»
10:20 - 03/12/2021
Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε στη σάτιρα του Αντώνη Κανάκη στο «Ραδιορβύλα» με ένα μακροσκελές post στον
To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη – Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας
Ο τραγουδιστής δεν αφήνει καμία αναφορά στο όνομά του αναπάντηση
Διαβάστε το στο in.grΓρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη – Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας
Ο τραγουδιστής δεν αφήνει καμία αναφορά στο όνομά του αναπάντηση
Διαβάστε το στο tanea.grΓρηγόρης Πετράκος κατά του Αντώνη Κανάκη: «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό»
«Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»… Πυρ και μανία έγινε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά την επιβολή προστίμου σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε λόγο για δικτατορία και για εκβιασμό από την κυβέρνηση και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓρηγόρης Πετράκος κατά του Αντώνη Κανάκη: «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό»
«Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα» Πυρ και [...]
The post Γρηγόρης Πετράκος κατά του Αντώνη Κανάκη: «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας»
Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας» Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε στη σάτιρα του Αντώνη Κανάκη στο «Ραδιορβύλα» με ένα μακροσκελές post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η παρέα του ΑΝΤ1 σχολίασε χιουμοριστικά μέσα στη βδομάδα το βίντεο του τραγουδιστή, που τασσόταν κατά του πρόστιμου των 100 ευρώ, που επέβαλε η κυβέρνηση […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr