Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: «Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου»
08:42 - 03/12/2021
Συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς και στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος […]
The post Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: «Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει κλοτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου (Βίντεο)
«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο, και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι» εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση του Τάσου Χαλκιά: «Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου»
Στη Ζωή Κρονάκη μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς στο πλαίσιο της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2. Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου
O Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιώνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε». «Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάσος Χαλκιάς: «Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου – Κλωτσιές και μπουνιές στη μούρη» (Video)
«Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου, κλωτσιές και μπουνιές στη μούρη
Τις δύσκολες στιγμές στη σχέση με τον πατέρα του και το ξύλο που έτρωγε στην παιδική του ηλικία, περιγράφει ο Τάσος Χαλκιάς:
Το άρθρο Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου, κλωτσιές και μπουνιές στη μούρη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣοκάρει ο Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου
«Δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη»
Διαβάστε το στο news.gr