Πέγκυ Ζήνα: Έκλαιγα, ήθελα να πω όλα τα τραγούδια εκτός από το “Αν πας με Άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”

02:58 - 03/12/2021

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης (02/12) στο «Ενώπιος Ενωπίω» και ο Νίκος Χατζηνικολάου την χαρακτήρισε ως ήρεμη δύναμη του ελληνικού τραγουδιού και πολυεργαλείο. «Είναι τιμητικά τα λόγια σου. Είναι κληρονομικό ταλέντο. Το πήρα από τους γονείς μου, τραγουδούσαν και οι δύο υπέροχα. Προσέχω πάρα πολύ και θα πρέπει να σταματήσει αυτό. Ακόμα κάνω μαθήματα και ακόμα προσέχω τη φωνή μου. Αυτό το υιοθέτησα από τη Μαρινέλλα. Πολύ πολύτιμες συμβουλές. Το προσέχω σαν τα μάτια μου αυτό το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Δεν φωνάζω δυνατά, δεν κάθομαι πολύ στα χιόνια, το πρωί όταν ξυπνάω μιλάω χαμηλόφωνα. Εγώ όταν μιλούσα με τη Μαρινέλλα στο τηλέφωνο κάθε τρία λεπτά με μάλωνε. “Γιατί φω

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Ζήνα: Έκλαιγα όταν έλεγα το «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»

Όσο κι αν το τραγούδι «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» έχει γράψει… τη δική του ιστορία, η Πέγκυ Ζήνα δεν θέλει ούτε να θυμάται ότι το έχει τραγουδήσει! Ήταν μόλις 19 ετών όταν έκανε τον πρώτο της δίσκο. Και μέσα στα τραγούδια που της επέβαλε η δισκογραφική της ήταν και αυτό. ... Περισσότερα To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: Έκλαιγα όταν έλεγα το «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέγκυ Ζήνα: «Έκλαιγα στο στούντιο, δεν ήθελα να πω το “αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα η οποία, ανάμεσα στα άλλα, μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον πρώτο της δίσκο και αποκάλυψε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική εξομολόγηση – Δεν ήθελα να πω το «αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»

Πέγκυ Ζήνα: Καλεσμένη του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα η οποία, αναφέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πέγκυ Ζήνα: Έκλαιγα όταν έλεγα το «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»

Όσο κι αν το τραγούδι «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» έχει γράψει… τη δική του ιστορία, η Πέγκυ Ζήνα δεν θέλει ούτε να θυμάται ότι το έχει τραγουδήσει! Ήταν μόλις 19 ετών όταν έκανε τον πρώτο της δίσκο. Και μέσα στα τραγούδια που της επέβαλε η δισκογραφική της ήταν και αυτό. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οι αλλαγές που έρχονται στην ΑΕΚ

Υπογράφει Έλληνα δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός – Ανατροπή με Όρτα στον Ολυμπιακό

«Καλώς ήρθες μικρέ μας θησαυρέ»: Η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα πετύχει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση»

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Απαραίτητη η χρήση του πυραύλου «Ορέσνικ» για να ακουστεί η φωνή μας

Μερικά από τα γκολ του 2024 που θα μείνουν στην ιστορία