Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»
02:08 - 03/12/2021
Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το γεγονός […]
The post Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»
Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού» (Videos)
"Ας μην τους άρεσε, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν"
Διαβάστε το στο topontiki.grH Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»
Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό με το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι» που ερμήνευσε στα βραβεία MAD και την ένσταση που είχε η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού. «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος. Ήταν τρία είδη σε ένα. Tο ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι […]
The post H Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυ
Διαβάστε το στο lamianow.gr