Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»

02:08 - 03/12/2021

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το γεγονός […] The post Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού» (Videos)

"Ας μην τους άρεσε, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν"

Διαβάστε το στο topontiki.gr

H Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού»

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό με το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι» που ερμήνευσε στα βραβεία MAD και την ένσταση που είχε η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού. «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος. Ήταν τρία είδη σε ένα. Tο ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι […] The post H Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»