Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε»

20:04 - 02/12/2021

Ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να μιλήσει δημόσια για την πληθώρα αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί η To άρθρο Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Καλησπέρα στους φιλόζωους. Εμένα να βρίσετε!»

Θέση πήρε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Βάσω Λασκαράκη στην προσωπική της σελίδα με τα κουτάβια. Λευτέρης Σουλτάτος: Το μήνυμα που ανέβασε μετά την επίθεση που δέχτηκε η Βάσω Λασκαράκη «Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά […] The post Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Καλησπέρα στους φιλόζωους. Εμένα να βρίσετε!» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ο Σουλτάτος παίρνει θέση στην επίθεση που δέχτηκε η Λασκαράκη – «Εμένα να βρίσετε»

Μπορεί η ηθοποιός να μην απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από κάποια instastories, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη

Διαβάστε το στο in.gr

Έξω φρενών ο Λευτέρης Σουλτάτος – Το σκηνικό με τη Βάσω Λασκαράκη που τον έκανε να ξεσπάσει

Έξαλλος ο σεφ!

Διαβάστε το στο to10.gr

Λευτέρης Σουλτάτος για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε»

O Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να μιλήσει δημόσια για την πληθώρα αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη τις τελευταίες ώρες, μετά την ανάρτηση με τα σκυλάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας. Ο Λευτέρης Σουλτάτος έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.   «Καλησπέρα σε όλους […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Λευτέρης Σουλτάτος: Πήρε θέση για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη – «Εμένα να βρίσετε»

Ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να πάρει θέση στην επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του Βάσω Λασκαράκη για τη φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Η φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει αγκαλιά με τα νεογέννητα κουταβάκια τους στην αυλή τους σπιτιού τους. «Κοιτάξτε τώρα τι κακό με έχει βρει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της […] The post Λευτέρης Σουλτάτος: Πήρε θέση για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη – «Εμένα να βρίσετε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»