Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε»
20:04 - 02/12/2021
Ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να μιλήσει δημόσια για την πληθώρα αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί η
To άρθρο Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Καλησπέρα στους φιλόζωους. Εμένα να βρίσετε!»
Θέση πήρε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Βάσω Λασκαράκη στην προσωπική της σελίδα με τα κουτάβια. Λευτέρης Σουλτάτος: Το μήνυμα που ανέβασε μετά την επίθεση που δέχτηκε η Βάσω Λασκαράκη «Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά […]
The post Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαντά για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Καλησπέρα στους φιλόζωους. Εμένα να βρίσετε!» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΟ Σουλτάτος παίρνει θέση στην επίθεση που δέχτηκε η Λασκαράκη – «Εμένα να βρίσετε»
Μπορεί η ηθοποιός να μην απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από κάποια instastories, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη
Διαβάστε το στο in.grΈξω φρενών ο Λευτέρης Σουλτάτος – Το σκηνικό με τη Βάσω Λασκαράκη που τον έκανε να ξεσπάσει
Έξαλλος ο σεφ!
Διαβάστε το στο to10.grΛευτέρης Σουλτάτος για την επίθεση στη Λασκαράκη: «Εμένα να βρίσετε»
O Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να μιλήσει δημόσια για την πληθώρα αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη τις τελευταίες ώρες, μετά την ανάρτηση με τα σκυλάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας. Ο Λευτέρης Σουλτάτος έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Καλησπέρα σε όλους […]
Διαβάστε το στο dete.grΛευτέρης Σουλτάτος: Πήρε θέση για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη – «Εμένα να βρίσετε»
Ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να πάρει θέση στην επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του Βάσω Λασκαράκη για τη φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Η φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει αγκαλιά με τα νεογέννητα κουταβάκια τους στην αυλή τους σπιτιού τους. «Κοιτάξτε τώρα τι κακό με έχει βρει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της […]
The post Λευτέρης Σουλτάτος: Πήρε θέση για την επίθεση στη Βάσω Λασκαράκη – «Εμένα να βρίσετε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr