Απαγωγή Μαρκέλλας: «Ήθελα να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα - Της εδωσα ηρεμιστικό» είπε η 34χρονη στην απολογία της

18:58 - 02/12/2021

Η 34χρονη παραδέχτηκε ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη, αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπαγή 10χρονης: «Ήθελα να προσφέρω μητρικά αισθήματα» – Την ενοχή της 34χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Προσπαθώντας να εξηγήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, την αρπαγή της 10χρονης, η 34χρονη είπε στην απολογία της ότι «ήθελα να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα». Παραδέχτηκε μεν ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Αφού ζήτησε συγνώμη για όσα έκανε, είπε: «Έχω μετανιώσει πίκρα για ότι έχω κάνει και ... Περισσότερα To άρθρο Αρπαγή 10χρονης: «Ήθελα να προσφέρω μητρικά αισθήματα» – Την ενοχή της 34χρονης ζήτησε η εισαγγελέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συρία: Οι δυνάμεις ασφαλείας καταδιώκουν «πολιτοφυλακές» υποστηρικτών του Άσαντ

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι στη Νορβηγία και οι φωτογραφίες με φόντο το Βόρειο Σέλας

Αταλάντη: Τρομακτική περιπέτεια για ηλικιωμένη στην αυλή του σπιτιού της – Την «κατάπιε» το έδαφος

Ο εμετός του Μπους και η άρνηση του Ολάντ στο Ιράν να παραλείψει το κρασί σε δείπνο - 6 φορές που η διπλωματία του φαγητού απέτυχε

Αράχωβα: Μεγάλο το πρόβλημα να έρχεται ο κόσμος χωρίς αλυσίδες, λέει ο δήμαρχος για το χθεσινό μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Τι προβλέπει το νέο Σχέδιο Νόμου για την ίδρυση των πρότυπων Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων